Over Bouma & Van Loon

Als je ons kantoor bezoekt merk je het al: we zijn anders dan anderen. Geen afstand, jij wilt met ons samenwerken en wij met jou. Belangrijk hierin is een goede en gelijkwaardige relatie om elkaar goed te leren kennen.

Wij, Peter van Loon en Marten Bouma, willen, gebruikmakend van de nieuwste digitale ontwikkelingen, de jarenlange kennis en ervaring een volwaardig gesprekspartner en klankbord zijn voor de ondernemers, directeuren en controllers. Wij zorgen ervoor dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan, scholing blijven volgen en ruimte krijgen voor hun initiatieven en ideeën. Momenteel bestaat ons team uit 7 medewerkers die alles in het werk stellen om ondernemers proactief te ontzorgen en te voorzien van gevraagd en ongevraagd advies.

Direct persoonlijk contact met iemand uit ons team?

Bel of mail ons of neem direct contact op met een van onze relatiebeheerders

Marten Bouma

Partner

Marten is Partner bij Bouma & Van Loon. Marten houdt zich bezig met het adviseren van en sparren met ondernemers, directeuren en controllers.

Hij is van mening dat je een ondernemer pas echt effectief kunt voorzien van financiële management-informatie door ze hierin persoonlijk en betrokken te begeleiden en te adviseren. Geen vakjargon, maar in duidelijke ondernemerstaal.

Peter van Loon

Partner

Peter is Partner bij Bouma & Van Loon. Als accountant stelt Peter jou als ondernemer centraal. Jouw wensen, financiële administratie, jaarrekening en prognose vormen voor hem de basis voor het uitstippelen van jouw financiële en fiscale planning.

Met actuele kennis, een scherpe blik, klare taal en met onze vaardigheden lost hij jouw vragen op, maar stelt je ook de vragen aan je om optimaal de kansen en mogelijkheden te laten aangrijpen.

Céline van Ovost

Exact / Visionplanner

Celine is een echte Exact-pro bij Bouma & Van Loon. Celine strijdt voor het digitaliseren van de administraties waar mogelijk, waarbij de norm is dat persoonlijke contact steeds de boventoon blijft voeren. Ze omarmt de digitale wereld en de mogelijkheden, maar laten de ondernemer hier niet zomaar in los. Je facturen email je door, je maakt foto’s van de bonnetjes via je eigen APP en de bankmutaties worden dagelijks voor je opgehaald. Stap voor stap en hand in hand neemt ze je mee in dit proces.

Tim Sieval

Jaarrekeningen en begrotingen

Tim vertaalt bij Bouma & Van Loon jouw administratie in overzichtelijke financiële overzichten voorzien van heldere toelichting. Tim houdt zich niet alleen bezig met de jaarrekeningen, maar ook tussentijdse cijfers, begrotingen, voortschrijdende prognoses worden door hem opgesteld. Deze prognoses passen zich aan met de gerealiseerde periodes; facturen kunnen direct worden bekeken in de rapportages en stuurinformatie voor een directie- of managementteamoverleg is in een handomdraai beschikbaar.

Missie en kernwaarden

Bouma & Van Loon is een advieskantoor op het gebied van accountancy dat wettelijk verplichte financiële informatie en fiscale aangiften verzorgt van en voor ondernemers.

Wij zijn van mening dat je een ondernemer pas echt effectief kunt voorzien van financiële management-informatie door ze hierin persoonlijk en betrokken te begeleiden en te adviseren.

Onze missie is om ondernemers onbezorgd te laten ondernemen.

We behalen onze missie door ondernemers te ontzorgen, door snel te schakelen, optimaal gebruik te maken van de automatiseringsmogelijkheden en persoonlijke betrokkenheid te creëren.

Vacatures

Op het moment staan er de volgende vacatures open:

Zoek je een pro-actieve accountant voor uw financiële huishouding?

Maak vandaag nog een afspraak. Wij helpen je graag!

Bouma & Van Loon Accountants en Adviseurs

De Personal Assistent voor jouw financiële huishouding